Mrt

2024 yılı sınavla öğrenci alacak ortaöğretim kurumlarına ilişkin merkezi sınav başvuru takvimi için tıklayınız.

Mrt

12.01.2024 Cuma günü saat 10.40 da okulumuz bahçesinde ödüllü uçan yumurta yarışması düzenlenecektir. Katılacak tüm yarışma ekiplerine başarılar dileriz. Yarışma katılım kuralları aşağıda belirtilmiştir.

Ekm

8. Sınıflar Ortak Sınav Konu Soru Dağılımları Aşağıda Verilmiştir. Öğrencilerimizin ve velilerimizin dikkatine..

Ekm

7. Sınıflar Ortak Sınav Konu Soru Dağılımları Aşağıda Verilmiştir. Öğrencilerimizin ve velilerimizin dikkatine.

Ekm

6. Sınıflar Ortak Sınav Konu Soru Dağılımları Aşağıda Verilmiştir. Öğrencilerimizin ve velilerimizin dikkatine.

Ekm

5. Sınıflar Ortak Sınav Konu Soru Dağılımları Aşağıda Verilmiştir. Öğrencilerimizin ve velilerimizin dikkatine.