Şehit Sıddık Uluocak İmam Hatip Ortaokulu

Adres
YEŞİLEVLER MAH. ŞEHİT HARUN PARLAK CAD. ŞEHİT İLKER AYDIN ORTAOKULU SİTESİ C BLOK NO 11/3 YENİMAHALLE / ANKARA
Vizyon
Özgüveni yüksek, sorumluluk bilinci gelişmiş, sosyal hayatta başarı vaat edecek bireyler yetiştiren, model bir okul olmak.
Misyon
Milli Eğitim Temel Kanunlarındaki Amaçlar çerçevesinde, toplumsal kalkınmaya destek sağlamak amacıyla, aktif bir eğitim aracılığla; milli ve manevi değerlerebağlı, kendinigerçekleştirmiş, çağa uyum sağlamış, çağıyönlendirebilen, geleceğe umutla bakabilen, özgüveniyüksek, işbirliğine ve ekip çalışmasına yatkın, sorumluluk bilinci gelişmiş bireyler yetiştiren bir eğitim ortamı oluşturmak.
Başarılar
ATO´NUN "ÇANAKKALEDE CAN VEREREK CAN VERENLER" KONULU YARIŞMADA ÜÇÜNCÜ OLMAMIZ SEBEBİYLE SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZ RECEP TAYYİP ERDOĞAN´IN ELİNDEN ÖDÜLLER ALDIK. MASRAFLARINI ATO´NUN KARŞILADIĞI 21 ÖĞRENCİMİZ İLE UÇAKLA ÇANAKKALE ZİYARETİNDE BULUNDUK.
Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM (TEKLİ EĞİTİM)
08.30-14:40
Ulaşım
Kızılay´dan Ulaşım Metro Hastane Durağı-Ulus´tan Demetevler, Yahyalar, Mezarlık, Yakacık Dolmuşları ile Keçiören-Batıkent Dolmuşları ile Karşıyaka İş Merkezi Durağında
servis yoktur.
Şehir merkezine 5km mesafededir.
Yenimahalle İlçe Kaymakamlığına 1,5km mesafededir.
DART VE BOCCE SPOR ETKİNLİĞİ ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM ETMEKTEDİR.